Un problema en el servidor va provocar un període d’inactivitat de la web durant aproximadament un any. Durant tot aquest temps, en Lucas Márquez ha encapçalat un projecte juntament amb l’Ignasi Blanca per tal de restaurar, actualitzar i posar en funcionament de nou la pàgina web dels Diables de Moja. S’ha treballat per oferir un nou disseny i amb nous continguts, així com fer-la compatible amb els dispositius actuals, com per exemple mòbils i tauletes.

En Lucas ens comenta que aquesta setmana, coincidint amb els actes dels Diables durant la Festa Major, ens trobarem de nou la pàgina web activa. Tot i implementar-la ràpidament, s’ha optat per posar en funcionament una presentació amb continguts bàsics, encara que seguiràn treballant al darrere i una vegada passada la Festa Major es posarà la definitiva.

L’adreça de la pàgina no canvia, si accedim a www.diablesdemoja.net podrem trobar un comptador que ens informa de l’inici del funcionament de la pàgina. En Lucas també obria la possibilitat a comentar, tant per xarxes socials com per correu electrònic (info@diablesdemoja.net), les opinions de tots els visitants per tal d’acabar de configurar petits detalls a petició dels usuaris.

Escoltem l’entrevista realitzada a Lucas Márquez per tal de conèixer algunes de les sorpreses que ens podrem trobar.

Nova pàgina web dels Diables de Moja

by Josep Sesma | Entrevista a Lucas Márquez