El passat cap de setmana, concretament el dia 8 de desembre de 2019, es va celebrar al Local de Moja la 10a edició del Bingo dels Diables de Moja. L’acte en si tracta d’una jornada festiva d’àmbit familiar a la qual sempre assisteix força públic, tant de Moja com dels voltants, on hi poden guanyar gran quantitat de productes i serveis provinents de les col·laboracions de comerços locals.

Els dies previs durant els preparatius del Bingo i abans de començar es respirava certa incertesa a la colla, com sempre que es prepara un acte on s’espera la participació de la gent, però en coincidir en diumenge i ser pont festiu, es temia que pogués afectar a l’assistència de públic.

L’acte va començar a les 18.00 hores i minuts abans ja hi havia gent esperant per jugar. En poc temps es va omplir el Local, que no es va buidar fins a acabar. A pesar de la incertesa inicial, es van superar les expectatives, havent-hi en tot moment entre 150 i 170 persones, les quals van estar gaudint tant del joc com l’animació per part dels diables.

Els membres dels diables de Moja van aconseguir recopilar productes i serveis de més de 70 col·laboradors, amb els que es van poder realitzar 9 bingos més el Súper Bingo final al llarg de tota la tarda.

Guanyadors dels diferents bingos

La sort és capritxosa cada any, i és curiós veure com els premis es van repartint aleatòriament, encara que sempre hi ha una filera de taules on toca la majoria de premis.

En aquesta ocasió Joan Rivas va ser l’agraciat en endur-se el Súper Bingo dels Diables de Moja 2019, aquest últim bingo és sempre el més esperat de tots, i a l’estar carregat de gran quantitat de productes i serveis és un bon regal de cara a les festes nadalenques. Cal destacar l’espatlla de pernil, vins i caves entre altres productes i serveis que el formaven gràcies als col·laboradors del 2019.

Guanyadors de la Súper Línia en el moment de recollir els productes
Guanyador del Súper Bingo en el moment de recollir els productes

El cartell del bingo 2019

Marc Domenech va ser l’encarregat de dissenyar el cartell del Bingo, realitzant una il·lustració diabòlica per conmemorar els 10 anys que porten realitzant aquest acte els Diables de Moja, amb els més de 70 col·laboradors

Cartell del Bingo dels Diables de Moja 2019 amb tots els col·laboradors

Els col·laboradors

Un cop més, la colla dels Diables de Moja volem agrair l’esforç de tots els col·laboradors que han fet possible aquesta 10a edició del Bingo dels diables de Moja:

Casanella Xocolaters
Roger Subirana
Terranovacnc 56
Mega Mix
Minoria Absoluta
Ca la Madrona
Mas Albornà
Càrniques Masó
Esports Nº4
Snow Fun
Manolo Patatero
Joieria Orfi
Queviures Sílvia
Bar Pica Pica
Catànies Via
Xavi Perruquers
Merceria Ramon Sala

Bar Tropik
Chiks Moda Infantil
Llibreria l’Odissea
Naturhouse
Juguetesdemadera.com
QuirofitVila
Embotits Mitjans
Cafés Flor de Yateras
Iratxe Estilistes
Perruqueria Rínxols
Fruiteria Plana Rodona
Taller AutoMoja
Roser Farré Salut
Guti’s
Cereals i Pinsos Marrugat
La Fornal
La Granja

Espardenya Rebentada
La Cultural Llibreria
Jurídica
Granier
Frankfurt Vilafranca
La Blasa
iPhoto i més
Ajuntament d’Olèrdola
Bar Avinguda
Tok Tok
Amm aerografia
Espardenya.cat
Elisabet perruqueria canina
Parés
Totémika
Celler Cooperatiu Moja
Teixits Solà

Pellisa Ràfols
Imdic Only
Midas
Anfi
Xelolo’s
Autotallers Llopart
Ca la Manoli
Margarita Soler
Bar Restaurant La Rambla
Navarro’s bar restaurant
Térmens
Terres de Glòria
Cavas Hill
InterCrossfit
Cal Feru
La Terra
Novell
Farmàcia de Moja
Gracia Xarcuteria
La Botiga de la Sílivia
Pinord

Entrades relacionades

%d bloggers like this: