Tot i la petita aturada per les festes nadalenques, la colla dels Diables de Moja segueix amb les seves ganes de gresca i foc. És complicat mantenir el nivell d’activitats realitzades fins al moment, no obstant això, la colla treballa per oferir lluïts actes de festa i força foc.

Enguany volem obrir l’agenda dels actes de Sant Macari 2019, donarem el tret de sortida a la Xarxa el divendres 18, a les 19:30 h. L’Emilio i el Paco, antics portadors del Drac, ens faran una demostració dels còctels més glamurosos i divertits. Tal com ens comenta el nostre cap de colla, les places són limitades i amb una inscripció prèvia al correu electrònic de la colla: info@diablesdemoja.net

Per altra banda, la colla està preparada pel correfoc del dissabte 19 de gener, a les 18:30 h. Tot i les baixes temperatures esperades, Diables petits, Drac i Diables estaran a la plaça de l’església per iniciar el seu tradicional correfoc. Ferran Díaz ens comentava l’absència de colles convidades aquest cop, però ens confirma que s’estan efectuant contactes amb altres colles de cara a tot el 2019.

Us esperem a tots/es per gaudir amb nosaltres d’aquesta Festa Major.

Bon 2019, salut i foc!

Entrades relacionades

%d bloggers like this: