Gran acollida a Olivella

La colla dels Diables de Moja va participar en la 12a Timbalada d’Olivella; set colles convidades donarien un ambient ensordidor durant la tarda. Malgrat l’ambient refrescant del passat dissabte, ni les colles participants ni el públic assistent van dubtar en seguir els ritmes dels diferents grups.

Tot i que les batucades serien les protagonistes de la jornada, la colla d’Olivella volia comptar amb aspectes tradicionals. Aquests tocs van ser interpretats pels membres Timbalers de la colla de Diables de Moja, els quals no van dubtar a fer ballar a tota la plaça al final de l’acte amb la seva interpretació de la “muiñeria do molete”.

Isa Romero, cap de colla de la Canalla d’Olivella, destacava el desig de voler comptar amb aquest toc més tradicional que li donaria un caire diferent a la Timbalada. També ens explicava una part de la historia que ha fet arribar aquest acte fins a la 12a edició. Tot seguit seguiria la nit amb un espectacular correfoc en la 7a Nit de Foc dels dimonis d’Olivella.

Des de la colla dels Diables de Moja, volem agrair de manera molt especial el tracte rebut i la gran acollida en tot moment.

Salut i foc!!!

Moment de la petada final amb dracs i dimonis cremant carretilles

Els Timbalers de Moja a Olivella

by Josep Sesma | Entrevista a Isa Romero

Entrades relacionades

7a nit de foc a Olivella

7a nit de foc a Olivella

Olivella celebrarà el proper 20 d’octubre la seva 7a nit de foc i en aquesta edició ha volgut comptar amb la participació dels Diables de Moja. Tot i no ser un acte típic de les colles de diables, aquesta festa de timbalers és un atractiu que arrodoneix les jornades de foc.

%d bloggers like this: