Festa Major la Ràpita 2018

Cap de setmana intens per la colla dels Diables de Moja. Aquesta ocasió era la colla dels petits que es desplaçava com a convidada en la Festa Major de la Ràpita 2018. L’acte començava amb un berenar entre les colles, aprofitant aquest moment per donar els últims apunts de la cercavila.

Tenint com a protagonistes les altes temperatures registrades, la cercavila va ser molt fluida i amb nombrosos punts de lluïment. Les colles infantils no van deixar de petar en cap moment, i el foc era l’element que encapçalava la cercavila.

Entrevista als responsables dels diables petits de la Ràpita i Moja

En Pep, cap de colla dels Diables infantils de la Ràpita, ens comentava les diferents sensacions viscudes durant la cercavila. També ens  comentava que havien realitzat diverses probes durant la cercavila de Moja, l’objectiu d’enguany era realitzar la primera Mini-Fogardera infantil, hem estat 5 minuts tirant carretilles contínuament(espectacular i característic acte dels Diables de la Ràpita).

Per part dels Diables petits de Moja, l’Agustí ens destacava la il·lusió i ganes que la colla petita rep les sortides fora del poble Quan surten van més motivats i volen demostrar el que saben als altres pobles”.

Des d’aquí volem felicitar al Ball infantil de Diables de la Ràpita per la seva Festa Major. També volem agrair la seva acollida i hospitalitat en tot moment.

Diables petits de Moja a la Festa Major de la Ràpita 2018

by Josep Sesma | Entrevista a Pep i Agustí

Entrades relacionades

%d bloggers like this: