Dins de les activitats habituals que ens ofereix la colla durant els actes de Festa Major, dijous dia 26 de juliol tindrà lloc la tradicional capta. L’inici de l’acte serà a la plaça de l’Església a les 19h. per seguir pels carrers del poble oferint la típica samarreta de la FM.

Un tret característic és l’aparició per primera vegada de totes les noves incorporacions infantils, encarregats d’amenitzar el recorregut amb el seu toc de timbal. En Ferran Díaz, cap de colla dels Diables de Moja, ens explica el funcionament de l’acte així com algun consell per tal de disposar de la talla adequada.

En Lucas Márquez, dissenyador de la samarreta, ens explica quines han estat les seves fonts d’inspiració i manifesta el desig que el disseny agradi i es converteixi en un element identificatiu de la festa.

Imatge de la capta del 2017

Preparació capta dels Diables de Moja

by Josep Sesma | Entrevista a Ferran Díaz i Lucas Márquez

Entrades relacionades

%d bloggers like this: