Durant aquest dos últims mesos, el ball infantil de la colla dels Diables de Moja ha realitzat els seus assaigs habituals per tal de preparar les noves incorporacions. En aquest 2018 s’han produït un total de 9 noves incorporacions a la colla, els quals exerciran com a timbalers durant els actes de la Festa Major.

Requereix un gran esforç i constància per part de tots ells aprendre les cançons; en aquestes jornades també es pretén treballar el treball en equip, l’amistat i altres valors. Aquest any faran la seva primera aparició durant la capta, també repetiran la seva aparició en el ball de foc, possiblement un dels actes que requereix més coordinació i concentració per part de tots els membres de la colla. El dissabte els podrem veure en la cercavila juntament amb “Les Espurnes”de la Ràpita com a colla infantil convidada.

A continuació, escoltarem les impressions de Joan Sadurní Cornellà i Miquel Buta Cornellà com a noves incorporacions, també la veu d’en Genís Domènech Barbosa com timbaler veterà.

Assajos dels diables petits de Moja

by Josep Sesma | Entrevista a Joan Sadurní, Miquel Buta i Genís Domènech

%d bloggers like this: