Samarreta Diables de Moja 2016

Samarreta Diables de Moja 2016

Tal i com marca el tradicional calendari d’actes dels Diables, la Festa Major comença amb la seva capta pels carrers del poble. Enguany s’han canviat el dia per encabir millor la resta d’actes, aquest dimarts ha tingut lloc la capta dels Diables de Moja.

Els diables juntament amb els seus Timbalers, han recorregut els diferents carrers per donar a conèixer la imatge de la FM’2016. Tot i que les vendes no han estat comparables a altres anys, trobarem la samarreta a la majoria d’actes que s’organitzin.

Txus Búrdalo, cap de colla, ens comenta com podem trobar aquesta samarreta, i ens avança alguns dels secrets de la resta d’actes. Com a curiositat, ens explica una iniciativa que realitza la colla per donar la benvinguda a la FM.

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/Capta_2016{/music}

La colla dels Diables de Moja, vol desitjar-vos molt bona Festa Major, i recordar-vos que la festa es viu al carrer… No hi podeu faltar !!!

Us deixem el vídeo que us hem preparat: {youtube}byYFNAsiXPs{/youtube}

P2

%d bloggers like this: