Fa pocs dies apareixia la notícia de la dissolució de l’actual junta del grup de joves. A nivell associatiu i d’entitats s’està vivint un moment difícil per diferents factors, la dificultat de transmetre motivació als diferents membres del grup i la gent que l’encapçala porta molts anys tirant del carro.

La colla dels Diables de Moja, no ha quedat exempt de viure aquest difícil moment. Tot i així l’actual junta s’ha posat a treballar ràpidament, cal motivar a tots els membres per mantenir els efectius necessaris. De la manera que caracteritza la colla, s’ha organitzat un dinar per tractar aquests i altres temes interns.

Txus Búrdalo, actual cap de colla, ens dona més detalls del moment que s’està vivint i quines mesures es portaran a terme per reactivar la seva activitat.

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/Reflexionar{/music}

Estem del tot segurs que les ganes de treballar i l’ambient familiar de la colla, aportaran una dosi extra de motivació per sortejar aquest petit entrebanc en el camí.

P2

%d bloggers like this: