No podia ser d’altra manera, la 7a edició del bingo popular dels Diables de Moja ha tornat a superar les seves previsions. Un centenar de persones omplia la sala durant totes les partides celebrades.

Passaven pocs minuts de les 18h. quan es llegien les normes del bingo; tot seguit va començar una llarga llista de sorteigs. Al llarg de la tarda es van repartir un total 11 línies i 11 bingos. L’esperat Super Bingo, però, no arribaria fins a les 21:30. Diego Búrdalo, component de la colla dels Diables de Moja, va ser el protagonista de la nit en ser premiat amb el Super Bingo. Ell mateix ens comenta que tot i estar treballant a la barra, va trobar un moment per jugar uns cartrons.

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/Bingo_fi_2015{/music}

La colla dels Diables de Moja vol agrair molt efusivament, l’esforç, implicació i tots els obsequis i serveis que han vestit aquesta 7a edició del Bingo. Vosaltres sou els que poseu el toc de qualitat i glamour en aquest acte.

A tots vosaltres, moltes gràcies.

Col•laboradors: Casanella Xocolaters, La llar de la Vila, Midas, Térmens clínica podològica, Telepizza, Espai TE, Swing Sala de ball teatre Casal, Loteria Sant Julià, Espaipilates, Taller Auto-Moja, Cavas Hill, Perruqueria Styl, Kubrik Cinema, Arunha Terra de vins, JBD So i il•luminació, DM estètica, Platets, Juridica.cat, Natura, Ca la Manoli, Orfi Joieria Rellotgeria, Roser Farré Salud natural, Affinity, Frankfurt la Cava, Copisteria la Rambla, Perruqueria i Solarium Rinxols, La Granja, Auto Tallers Llopart, Mas Albornà, Bar Tropik, Casa Trigal, Cafés Flor de Yateras, Francesc Solé Santis, unonueveocho.com, Pizzeria Cal Turbo, Padisan fleca-degustació, Natur House, Judo Vilafranca, Pizzeria La Pavana, Chiks Moda infant, Catanies i bombons artesans Via, Braseria la Pelegrina, Neus Llop Bertran Quiromassatge, Perruqueria Xtu, Bodegas Pinord, el Circell, Pellisa Ràfols, Centre Sananda, Embotits Mitjans, La Blasa, Cafe el Coro, Queviures Silvia, Bar Avinguda, a l’inrevés estilistes, La Rambla Supermercat granja, Cineclub Vilafranca, Padbol Group Penedès, Forn i pastisseria J. Rius, Ajuntament d’Olèrdola i Bar Local Sant Jaume.

P2

%d bloggers like this: