Ja en portem 15 de Timbarades, i us puc assegurar que mai n’hi hagut cap de igual. Potser aquesta serà recordada per la intensa pluja caiguda en algun moment, però de ben segur si per alguna cosa es recordarà serà per ser la 15.

En cap cas va ser un inconvenient la puja que anava caient durant el recorregut, doncs les 12 colles participants van fer que fos una participant més de la Timbarada. Cap dels ingredients habituals hi va faltar: la força de les colles, les ganes, l’empenta… A tots ells hem de sumar el de celebrar un aniversari.

 

La Timbarada va comptar amb les seves 10 parades, i una sorpresa que no va deixar a ningú indiferent. Just a l’equador de la Timbarada una de les parades era integrament de fruita, fet que van agrair molt tots els participants.

En acabar l’acte, totes les colles es van aplegar al Local nou per celebrar el esperat dinar. Aquest any d’aniversari i ocasions especials, una espectacular fideuà per tots els assistents a l’acte.

Escoltem les impressions de la Timbarada de l’Armand (Diables de la Ràpita), i en Joan Josep cap de colla del Drac de la Múnia.

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/Timbarada_2015{/music}

Des d’aquí volem agrair de manera molt especial a totes les colles participants: Diables de Banyeres, Drac de la Munia, Cremats de la Munia, La Ràpita, Pacs, Puigdàlber, Nefastos d’ Avinyonet, Sant Sebastià dels Gorgs, Les Gunyoles, La Granada, Ateneu X. Sense vosaltres res d’aquests 15 anys hagués estat possible.

Gràcies per fer que la festa sigui més gran.

P2

%d bloggers like this: