La colla jove “Se m’n refum”, de Sant Sadurní d’Anoia, no va voler deixar escapar l’oportunitat de convidar els Diables petits de Moja en el seu 10è aniversari. El passat 25 d’abril a les 20 h, es donava el tret de sortida a l’espectacular correfoc que ens havien preparat els companys de Sant Sadurní. Un recorregut variat on poder representar diverses figures i un nombre espectacular de pirotècnia, van ser els elements predominants de la nit. Les colles del Pla i Sant Martí Sarroca arrodonien el cartell. El més sorprenent de tot és el ritme que pot agafar la canalla encenent carretilles: s’encomana la il·lusió, serietat i les ganes de cremar-ne tantes com sigui possible.

Després d’una gran petada conjunta digna dels millors correfocs, les colles van poder compartir un merescut sopar a l’escola del Carme. Cal estar a un gran nivell per celebrar un número tant rodó, i els joves “Se m’n refum” van demostrar que són capaços d’organitzar un espectacular correfoc, gaudir de la festa, acollir immillorablement les colles i acabar amb un gran sopar.

Des d’aquí volem agrair la immillorable acollida que vam rebre per part de la Judith i el seu equip. Cal destacar que ens hem sentit molt còmodes i molt ben atesos en tot moment. Aprofitem per recordar la invitació que vam llençar, i poder compartir amb vosaltres, el nostre correfoc de FM.

P2

Entrades relacionades

%d bloggers like this: