El passat 21 de juny i en motiu de la celebració del 15è aniversari del Duc de Roquetes, la colla del Drac de Moja va assistir com a convidada al Purgatòrium 2014. Un total de 8 colles, entre diables i bestiari, van conformar el cartell d’aquest aniversari.

La tarda començava amb actes pensats per a totes les edats, on fins i tot els més petits van participar dibuixant el bestiari de foc. En acabar la tabalada que recorria els principals carrers de Roquetes, s’inicià l’esperada cercavila, on el Drac de Moja va estar acompanyat en tot moment pels Grallers de Moja. Un magnífic sopar de germanor posava punt i final al Purgatòrium 2014.

Aprofitem l’ocasió per saludar totes les colles participants: Diables els Diabòlics, el ball de Diables de Caldes de Montbui, els Guaita’ls de Calafell i el Drac de Vilanova. Volem agrair l’excel·lent acollida del ball de Diables de Roquetes, la Dragona de Roquetes i el Duc de Roquetes. Felicitats per l’organització i el merescut aniversari.

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/Purgatorium{/music}

P2

%d bloggers like this: