Com no podia ser diferent, la colla del Drac porta treballant molt de temps en els preparatius d’aquesta Festa Major. Són moltes les novetats i sorpreses que ens tenen preparades per aquest any, i es reconfortant veure com de mica en mica es van consolidant.

Cal dir que any rere any, es marquen nous objectius, nous reptes, això juntament amb la passió dels seus components; és un dels punts que fa sentir la colla cada cop més viva. Fruit d’aquest bon ambient és l’adhesiu que ha creat la colla representant el Drac, el qual es posarà a la venda durant la Festa Major. Una altra de les novetats d’aquest any és la introducció d’un nou punt de foc a la bèstia. Si algú pensava que era impossible oferir més foc, aquí tenim aquesta colla que farà el possible perquè el Drac de Moja tregui foc per tot arreu.

 

 

Tenim l’oportunitat de parlar amb un nou membre de la colla, Èric Via, que ens explica què l’ha portat a posar-se dins el Drac. I en Conill ens comenta que aquest any la colla del Drac estarà present en el partit de solters contra casats, en l’habitual barra. Tenim moltes ganes que comenci la festa !!!

Salut !

P2

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/Drac_2013{/music}

 

%d bloggers like this: