Seguint amb els aniversaris, aquest cop van ser els companys de les Cabanyes que ens van convidar a participar en la celebració dels seus 25 anys.

Dissabte dia 13 a les 21 hores, començava el que seria una gran cercavila pels carrers de les Cabanyes. Innumerables punts de foc omplien l’espectacular recorregut on els carrers estrets, les petades conjuntes i els punts de foc eren els protagonistes. La cercavila estava marcada per un impressionant muntatge, destacant la gran quantitat de punts fotogènics. En acabar el correfoc, tots els participants van protagonitzar una espectacular petada conjunta, acabant d’omplir la nit de fum, foc i color.

En acabar l’acte, un esplèndid sopar ens esperava al centre Cívic on no hi faltaria de res.

Des de la colla dels Diables de Moja, volem agrair el companyerisme, la complicitat i l’hospitalitat rebuda per tots els membres de la colla. Gràcies per voler compatir amb nosaltres aquest merescut aniversari.

Moltes felicitats per aquests 25 anys de l’Agrupació de balls de les Cabanyes!!!

P2

%d bloggers like this: