Petada final a La Granada

Petada final a La Granada

Coincidint amb la Festa del Most, divendres 12 d’Octubre va ser el dia escollit pels Diables de la Granada per celebrar el seu aniversari. Aquesta colla doncs, ja forma part del club dels 30, i en aquesta ocasió no van voler deixar escapar cap detall per a gaudir d’aquest aniversari tal com cal.

Els amics de la Granada van voler comptar amb la companyia dels Diables de Moja, a més d’altres colles que completaven el cartell. Tot i que la pluja va estar present durant tot el correfoc, les colles de Torrelles de Llobregat, Granollers i Ripoll van omplir els carrers del poble d’un magnífic ambient festiu i de foc. La nit va ser arrodonida amb un sopar de germanor i el concert de Pirat’s sound Sistema. 

Des dels Diables de Moja volem agrair la invitació en aquest aniversari i desitjar a la colla que aquest sigui un dels tants aniversaris que han de viure.

Felicitats Diables !!!

%d bloggers like this: