Divendres, dia 27 , la colla dels Diables de Moja es va trobar , com ja és habitual, al final de la Rambla Catalunya. Allà començarien els actes de foc oferint com a plat principal la Festa del Foc, espectacle de foc i en acabar els versos, l’esperada forca grossa.

La nit va començar amb el ja tradicional recorregut dels diables, on portarien el foc fins a la mateixa plaça de l’església. Arribats a la plaça, la colla tenia preparada una representació que barrejava teatre i foc, a fi d’escenificar la lluita que mantenen els diables amb Sant Jaume per poder celebrar la Festa Major amb tots els excessos  possibles.

Després de les diferents sorpreses pirotècniques, els diables ens van oferir els Versos Diabòlics els quals, per poc que poden, no deixen escapar ningú del poble sense ser anomenat. Aquest any com a novetat es presentava el recull de versos escrits pel poble, fet que  es va agrair de valent tot confiant que aquesta iniciativa continuï l’any vinent. A continuació, deixem el següent enllaç per tal d’escoltar-los de manera integra i sense haver de demanar silenci contínuament.

El moment culminant va ser quan David Garcia, com a Llucifer 2012, faria la petada de l’espectacular forca grossa. Un moment molt esperat, tant per la colla com pel poble, els quals gaudirien de les 175 carretilles amb les que hi contava aquest any.

P2

%d bloggers like this: