Composició del Vilafoc 2011

Composició del Vilafoc 2011

El passat dissabte dia 26 de novembre el Drac de Moja juntament amb els timbalers i dotze colles més, van ser convidats al Vilafoc 2011, a Vilassar de Mar, celebrant el dia europeu del bestiari festiu, va ser un dia molt maco i ple de activitats per tothom on va destacar una fira de tota mena de productes alimentaris, en l’àmbit festiu s’exposaven diversos fabricants pirotècnics, donant la oportunitat a les colles de conèixer tots els seus productes, aprofitant això abans de sortir totes les colles en cercavila, els fabricants van fer una petita demostració.

La cercavila va ser curta, però intensa, la gent va gaudir de valent ballant amb totes les besties, cap al final i desprès de fer una presentació de cadascuna de les colles per megafonia, es va coordinar una petada final conjunta que va acabar amb un gran castell de focs.

Aprofitem per agrair a tota la gent que va fer possible el Vilafoc 2011 a Vilassar de Mar i molt especialment als timbalers dels que vàrem gaudir dels seus ritmes i la seva companyia.

%d bloggers like this: