El Drac durant la plantada

El Drac durant la plantada

El passat dissabte dia 10 de setembre el Drac de Moja acompanyat dels grallers de Moja ,van  assistir a una trobada de bestiari a Sant Sadurni d’Anoia, dins els actes de celebració del 30 aniversari de la Fil·loxera, en aquesta trobada, a més a més van assistir, la Fil·loxera, les Fil·loxeretes i els Ceps de Sant Sadurní, i tretze bèsties de foc més: el Pollo del Prat, el Drac de Llorenç del Penedès, l’Àliga de Sitges, els Bous embolats de Granollers, el Boc de Vandellós, el Sexot de Sant Cugat Sesgarrigues, el Drac Miserach de Sant Pau d’Ordal, el Drac Antonot de Sabadell, el Drac de Sant Quintí de Mediona, el Drac Hiachat de Santa Margalida de Mallorca, la Cabra de Reus i el Drac de Gràcia.

 

La trobada va començar amb una plantada a les cinc de la tarda,i cap a quarts d’onze, desprès d’un sopar de germanor amb totes les colles, es va realitzar una tamborinada, fins on eren les bèsties, per començar el correfoc, un correfoc que no va ser molt llarg però si molt intens ja que totes les colles es van lluir de valent i on ho van donar tot, també cap al final del correfoc en un punt espaiós van ser presentades totes les colles una a una i abans de cada ball van explicar la historia de cada colla per megafonia, un cop acabat el correfoc va haver ressopó final amb coca i cava i ens van agrair la nostra presencia amb un recordatori de la trobada, des d’aquí un agraïment a tota la gent que va fer possible la trobada.

 

%d bloggers like this: