Correfoc de La Múnia

Correfoc de La Múnia

La  colla dels Diables de la Múnia va celebrar el passat 12 d’agost un gran correfoc per festejar els seus 30 anys. L’acte va comptar amb la participació de 6 colles convidades,  entre elles la colla dels Diables de Moja.

La trobada va començar a les 21h.,  on totes les colles participants van fer una timbalada pels carrers del poble demostrant un alt nivell . Després del sopar de colles, cap a quarts de 24h., començaria  el gran correfoc , on tots els diables i bèsties  es van lluir de manera extraordinària. El foc va córrer pels carrers de la Múnia de manera contínua, fins arribar a la plaça del poble, on es va protagonitzar una petada conjunta molt espectacular.

Joan Josep, membre dels Cremats de la Múnia,  ens explica com han anat aquests 30 anys de colla  i dóna les gràcies a totes les colles participants.

Moltes felicitats als Cremats de la Múnia !!!

{music}/phocadownload/audio/entrevistes/Pepe/munia2011{/music}

%d bloggers like this: